Gratis datingsida Piteå
Date: 2017-05-09 22:53

Video: Gratis datingsida Piteå

65plus Mässan 8987 och 8987 ingår i 65plus Gruppen i Sverige AB. Företaget drivs sedan 7558 av Pia Brunell och Laila Fridh

60plus

Community för dig som vill lära känna andra 65plussare, dela erfarenheter och få exklusiva erbjudanden. Inget medlemskap, det enda du behöver göra är att gilla på Facebook

Singelföräldrar - Gratis nätdejting för ensamstående

Om du vill träffa kärleken eller bara prata och umgås med andra ensamstående föräldrar, är det här rätt mötesplats för dig.

Besök Uppsala, Gävle, Falun och Västerås största seniormässa 65plus Mässan. Massor med utställare, föredrag, artister, roliga happenings, tävlingar och erbjudanden.

Hela idén med den här sidan är att hylla något som varje förälder verkligen brinner för, sina barn. Dessvärre har vi hört gång efter annan om dejtande föräldrar som berättar att de blivit bortvalda på grund av sina barn. Som namnet antyder är det här en mötesplats för dig som är singel och förälder eller för dig utan barn som inte har något emot att dejta just någon som är singel och förälder. Listigt va?

När du blir medlem godkänner du att de uppgifter och bilder du lägger in på din profilsida får publiceras av singelförä

Singelförä äger rätt att stänga av medlemmar från tjänsten om medlemmen uppträder oseriöst eller bryter mot lagen.

Singelförä granskar alla profiler och presentationsbilder/texter granskas och kräver godkännande för att synas på sidan.

Singelförä förbehåller sig rätten att neka enskilda personer medlemskap. Det är singelförä ensam som avgör vem som beviljas medlemskap.