Match Skoghall
Date: 2017-05-07 13:17

Video: Match Skoghall

V 778 lkommen p 779 Innebandymatch herrar Skoghalls IBK - IBF V 778 ster 779 s.
Matchen b 796 rjar klockan i Hammar 796 Arena.

Skoghall söndag 14/5 / IFK Sunne - P-04

– …den satt riktigt skönt! Jag är ju här för att göra mål, och bättre läge att göra det är svårt att hitta, medger Ryhed.

Skoghalls IBK - Damer Allsvenskan

– Nja, jag är ju här för att hjälpa klubben i kvalet, sen får vi se. Jag tror inte det, även om jag inte gett ett definitivt svar när jag fått frågan, hälsar Gustaf Ryhed med ett leende.

Match mot Skoghall - Rävåsens IK - Fotboll - IdrottOnline

Phu! Det här kommer att bli svettigt, inte minst i huvudet, då de flesta känner varandra efter alla derbyn och möten hemma under åren och QBIK har ännu aldrig vunnit en match mot Skoghall.

Efter lunch var det dags för den ny match mot det finska laget Jyväskylän Pallorenko. Finskorna spelar ofta tufft, men är också tekniska och springer mycket och fort.

Tillbaka på skolan, fyller vi på energidepåerna äter köttbullar igen och vilar lite innan det är dags för kvällens kvartsfinal mot Stockholmslaget Enskede.

Forwards levererar genom att tajma och fullfölja löpningar på ett sätt som inte bara resulterar i mål, utan också skapar målchanser för de andra i laget här hände det mycket de här dagarna

Postadress:
Kristinehamns BTF - Bordtennis
Wiktor Larsson, Föraregatan 7B
68685 Kristinehamn

Idag är det sista gruppspelsmatchen mot KIF Örebro. Vi har bara en förlust, men gruppen är knallhård och inget är ännu klart. Vi kan till och med missa A-slutspel trots vinst i sista matchen om Rönninge Salem lyckas slår redan klara gruppsegrarna PK-85. Så vi måste helst ösa in mål i sista matchen för att vara på den säkra sidan!

Match Skoghall : Pics. More pics: Match Skoghall.