Victoriamilan Sala
Date: 2017-05-12 04:10

Video: Victoriamilan Sala

Idag hittar du rågbröd i alla olika former och smaker. Kombinationen god smak och goda egenskaper har fört in rågen i rampljuset igen. Nu är Kungsörnens mjöl gjort på ett råg odlat med Lantmännens nya odlingsmetod som tar mer hänsyn till klimat och natur. En lite vänligare råg helt enkelt.

Otrohetsdejting • PrataBas

Lantmännen klättrar fyra placeringar till en sjätte plats totalt och bibehåller andraplatsen i livsmedelskategorin i undersökningen Sustainable Brand Index 7567 i fråga om hållbarhet.

Bra mat från Lantmännen - Lantmannen

Vår gröna grodd hittar du på våra förpackningar i din butik. Den står för ansvarsfullt producerad mat, som vi anstränger oss för att ta fram på ett hållbart sätt, från jord till bord.

ABC- Gratis annonser. Annonsera gratis: Säljes

Nu har du möjlighet att tävla med din egen kaka, en bakad variant av en lärkruta. Du skapar den helt utifrån din egen fantasi och smak. Du tävlar genom att f ota kakan och lägg ut på Instagram med hashtaggen #lärkruta.

GoGreens kidneybönor och svarta bönor odlas på soliga Öland. I den kalkrika jorden får de växa och gro i sin egen takt, med kärlek från våra bönder. Våra svenska bönor smakar gott, innehåller fibrer och är dessutom en utmärkt proteinkälla. Och med bönor är det lätt att göra vardagen lite grönare!

Nu har forskare vid KTH hittat ett hållbart sätt att förädla vetekli - för att tillverka förpackningsfilm. Cirka tio procent av veteproduktionen i Sverige består av vetekli (skalet) och detta tar man nu tillvara.

Lantmännen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse av webbsidan som möjligt samt för statistik och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta godkänner du detta. Du kan läsa mer om våra cookies här.

Med Lantmännens nya odlingskoncept Klimat & Natur har vi tagit fram Vänligare vete – ett vete med 75% lägre klimat- och miljöpåverkan. Det är ett första steget på resan mot en mer hållbar odling.