Match Ljungby
Date: 2017-05-08 08:01

Video: Match Ljungby

Fyra dagar innan serie premiären så hade Assyriska IK sin upptaktsträff med årets sponsorer i förenings lokalen Turabadin (Huskvarnavägen 79). Upptaktsträffen hölls för att informera våra sponsorer om nyheterna kring laget samt Assyriskas målsättning genom åren. En huvudtalare vid namn Lars-Åke Lagrell (förra detta ordförande för Svenska fotbollsförbundet 6996-7567)

Ljungby/Markaryd: Lokala nyheter dygnet runt | Smålandsposten

Slutet på veckan är nu här och Veckans Profil skall publiceras. Denna söndag vill jag passa på att lyfta fram en spelare som funnits med från start. Veckans Profil går denna dag till Ninos Töre.

Carlshamns IBK

Är du sugen på att prova på att spela i något av våra roliga och framgångsrika lag? Ta chansen att provspela i något av våra lag och känn på vår framgångsrika och utvecklande miljö tillsammans med våra duktiga och engagerade tränare.

HUDDINGE HOCKEY | Ishockeyklubb, ledande ungdomsförening

Media startar en ny serie intervjuer med nya och även några gamla spelare, där samtliga får 9 snabba att svara på för att ge er perspektiv på vem dem är, samt vilka ambitioner dem har i den Assyriska trikån. Assyriska IK introducerar återigen Valle Elkari, Assyrika IK´s ”Ess med finess”.

Dagens kvällsläsning och veckans profil går till Richard Harmis som för denna säsong var ett nyförvärv för Assyriska IK. Spelat fotboll för en del olika lokallag men nu så känner Richard sig hemma och tänker se till att ta nästa kliv med laget.

Media startar en ny serie intervjuer med nya och även några gamla spelare, där samtliga får 9 snabba att svara på för att ge er perspektiv på vem dem är, samt vilka ambitioner dem har i den Assyriska trikån. Assyriska IK välkomnar Alen Yakob, ”spjutet på kanten”.

Det återstår nu bara 8 matcher kvar utav division 9 Elit Norra. Matcherna som är kvar att spelas är mot Nässjö, Stockaryd och Habo. Vinner Assyriska mot Nässjö så har man säkrat en plats i division 8. Detta vill ni inte missa. 

Ett helt annat Assyriska IK i gårdagens match än matchen mot Tranås. Igår fick vi fick se på tempo och många målchanser som hela tiden skapades. Resultatet skrevs till 5-5 men det kunde sluta med mycket större siffror eftersom Västervik aldrig bjöd upp till match.

Hemsidan för Assyriska IK är nu färdig. Välkomna hit. Assyriska IK:s hemsida har nu skapats utav Ramsens Webbbyrå, bara några dagar kvar innan serien drar igång på allvar.

Kvalserien gå r vidare med dubbla hemmamatcher denna vecka, dels på torsdag då vi vä lkomnar Huddinge och dels i morgon tisdag då motstå ndet heter Troja/Ljungby, som efter två kvalomgå ngar stå r på full pott. Vi slog Mats Waltin en signal infö r matchen.

Match Ljungby : Pics. More pics: Match Ljungby.