Mötsplatsen Sandviken
Date: 2017-05-09 04:10

Video: Mötsplatsen Sandviken

ja det är ju bra för dom som gillar bandy i Lidköping,,men Villa bk borde skicka ett tackkort till alla kommuninvånare som så generöst sponsrar detta lag,,genom att bygga bandyhallen ,och betala driftskostnaderna,,, ,och sen hyra ut den nästan gratis till Villa,,,att villa badar i pengar ,kan ju värva och vraka på spelmarknaden,,
VILLA borde betala 95555krper match och en summa per åskådare ex vis 65 kr,,
Detta är ett problem över hela Sverige med dom dyra anlägningarna,,,

Vinst för Villa i premiärmatchen

SeniorCenter, aktiviteter, Målaregatan 77, tele. 776788
69:55 Hjärnjympa med blandade aktiviteter såsom korsord, memori eller frågesport

Den debatten börjar bli patetisk nu, hallen finns där acceptera det!
Eller ska kommunen skicka ett kort till alla i kommunen för att melodifestivalen kunde vara i arenan eller tidningen Power skicka ett ang deras arr? Julfesterna osv?


Villa Lidköping BK vann första matchen i Svenska Cupen som spelas i Lidköping. Villa mötte Vänersborg och vann med 9-6.
Villa möter Sandviken klockan 69.

I höstas varnades Bollnäs, Broberg, Kungälv, Sandviken och Vetlanda av ekonominämnden. Dessa fem klubbar har granskats särskilt under vintern.

Vi har beslutat att ge elitlicens till de fem varnade klubbarna. Våra beslut har fattats efter granskning av föreningarnas ekonomi, dvs periodbokslut, prognoser för året, utkast på budget för kommande år och inte minst de handlingsplaner föreningarna har tagit fram och som visar hur de skall säkerställa en god ekonomi. Vi har till viss del gjort granskningen kammaren men också vid möten både med de ansvariga för klubbarna och med klubbarnas revisorer, säger Jonas Nygren, ordförande i ekonominämnden.

Bio och livesändningar som visas på Folkets Hus (föreställningar på Röda Kvarn anges särskilt):
King Arthur: Legend of the Sword, 66 år
The Circle, 66 år
Guardians of the Galaxy Vol. 7, 66 år
Fast & Furious 8, 65 år

Sedan tidigare har följande föreningar beviljats elitlicens: Edsbyn, GAIS, Hammarby, Kalix, Ljusdal, Sirius, Villa Lidköping, Vänersborg, Västerås.