Vic mil Falkenberg
Date: 2017-05-09 17:08

Video: Vic mil Falkenberg

Dumduvor (aka ringduvor ) är portförbjudna. Fodret som bjudes är definitivt ej avsett för er. Ni kan hoa i Vitemölle. Turturduvor är dock varmt välkomna.

SOCIALIST OCH BAJARE- Livets passion: februari 2014

Mindre antal böcker men bättre kvalitet och högre svårighetsgrad än fjoråret är väl en sammanfattning. Jag tog mig i kragen och läste några klassiker. Det blev böcker på fem olika språk. Hade jag bytt ut Joyce mot deckare hade jag troligen hunnit med 75 titlar till…Aleksijevitj är också ganska tungläst och det blev två av henne.

Bilder på verkliga kakelugnar - Valter Pettersson Isander

Nä r hon kliver ur rollen som passivt objekt och bö rjar gå mot publiken flyr alla. Ingen vå gar mö ta henne nä r hon å terigen ä r en individ.

Abramovic offrar allt för konsten | Hallands Nyheter - Nöje

Ja, jag räknar ner. Det är faktiskt väl på tiden att röra på sig av flera anledningar. Jag kommer dock inte tråka ut er med dessa anledningar. Men lämnar Spring Ridge gör jag, min sista dag på jobbet är på söndag, bara min kollega Mish och jag som jobbar då, ägarna har tagit ledigt för att kurera sin förväntade bakfylla. Jag kommer ha ungefär en vecka ledigt innan jag börjar mitt nya jobb men än har jag inte bestämt riktigt vad jag ska fördriva tiden med under den veckan, tänker mig kanske lite semester?

Och där tog det slut…det är så uppenbart att jag inte längre hänger med på vad som ges ut numera, och har tappat hungern efter ny musik.
Jag nämnde förra året att jag börjat en genomspelning A-Ö av mina vinyl-LP, var då framme vid Santana. I julas spelades ZZ Top och med dem avslutades Z, några album på ÅÄÖ har jag inte. Däremot är jag nu inne på alla de ”Various Artists”-plattor jag har, och som står sorterade alfabetiskt efter skivtiteln, sist i hyllan efter artister A-Z. Avslutade året med ”An Anthology of Arkansas Blues”. Som var överraskande bra förresten!

Hur som helst, nästa vecka har jag lite ledigt innan jag åker till mitt nya tillfälliga jobb på en gård tre timmar väst om Melbourne, jag ska mest kolla kor och vattenhoar tror jag. På min lediga tid ska jag och min nya chef leta mer jobb till mig, i outbacken, så att jag förhoppningsvis får återförenas med min kärlek i slutet av mars eller början av april, önska mig lycka till!

Möss äger alltså rätt att vistas på tomten på egen risk. Tillträde till huset är dock strängeligen förbjudet och överträdelse bestraffas med döden.

Jag gjorde också mitt första besök på Old Trafford, tyvärr då före Zlatans ankomst. Även detta beskrivs i resebloggen.  Jag fick uppleva Brentords Griffin Park vilket var trevligt, samt Bournemouths Vitality Stadium, trevligt på ett annat sätt. Jag fick se både min andra och tredje match med Preston North End, John Pohlmans favoritlag (John, den gamle väderguden, är min granne här i Kivik).
Slutligen fick jag se en match i Belfast, vilket kanske var en anti-upplevelse, det var troligen den mest stämningslösa match jag sett, så långt från ”Hexenkessel” man någonsin kan komma.
F.ö. kan nämnas att Old Trafford också ur den synpunkten var bedrövligt. Bättre tryck på Victoria Park i Hartlepool mot York.

En kvä ll 6979 mö ts besö karna på galleriet Studio Morra i Neapel av ett bord dä r 77 fö remå l har placerats ut. En bit brö d, vindruvor och en ros. Dä r finns också en revolver.

Jag föredrar att använda den klassiska musfällemodellen, agnad med en bit salami.
En del förslagna möss lyckas dock äta upp agnet utan att utlösa fällan. Mycket förargligt. Gift använder jag bara i nödfall, som nu i vaskskåpet. Men det är lite osportsligt och inte så miljövänligt. De döda mössen hamnar på stranden där de går in i kretsloppet via måsar, hökar eller andra fåglar. En av de fångade hade lyckats fastna med bakändan och levde. Jag överlåt åt Moder Natur att utdela le coup de grace.
Jag har nu spänt upp så många musfällor att jag fått lite ont i armen. Mus-arm alltså.