Flashback bilder Höllviken och Ljunghusen
Date: 2017-05-05 06:34

Angelica Alm, 89, är uppvuxen i Malmö och även om hon trivdes bra i sin gamla fina lägenhet i Rörsjöstaden var det hennes sjukdom som till slut fick henne att flytta till Skanör.

Aftonbladet nyheter: Sveriges 200 rikaste

Angelica Alm, är den charmiga, skånska lagledaren i populära SVT-showen "Så ska det låta". Hon har ägnat hela sitt vuxna liv åt musiken och är en multimusiker som spelat som solist och med en rad olika band genom åren.

Aktuell: Har varit i Cardiac Studios i Ystad och spelar in sin solodebut med egna låtar tillsammans med producenten Fredrik Andersson.

IKEA - Möbler, inredning och inspiration - IKEA

Brandkår och polis larmades vid -tiden till en trafikolycka mellan flera bilar på Östra Farmvägen. När man kom fram visade det sig att en bilist råkat köra in i fyra parkerade bilar längs gatan. Polisen förhörde bilföraren om olyckan och brandpersonalen sanerade platsen. I nuläget verkar ingen att ha skadads vid den märkliga olyckan.

Favoritmusiker: "Varierar beroende på humör och sinnestämning. Men jag är svag för 65- och 75-talsnamn som Carole King, Cat Stevens men även John Mayer, Damien Rice, Foy Vance, The Corrs och Alicia Keys.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

– De som hört mig säger att det låter som ett möte mellan Vanessa Carlton och Toto, säger Angelica Alm, känd från bland annat Så ska det låta, till Kvällsposten.

recension  Kristina Nilsson har sett Cirkus Cirkörs nya föreställning Movements och konstaterar att Cirkus Cirkör är ett föredöme när det gäller att skapa en bättre framtid.

Hennes mormor, Genowefa Alm som flydde till Sverige efter en tid i koncentrationsläger, träffade sin musicerande man i Malmö.