Gogel.se Strängnäs
Date: 2017-05-04 20:29

Video: Gogel.se Strängnäs

Du surfar med föråldrad webbläsare som påverkar funktionaliteten och upplevelsen på Vi rekommenderar dig att uppgradera din version av Internet Explorer eller välja en annan webbläsare.

-Sveriges Startsida

Klicka på länken nedan för våra senaste uppdateringar av eventuella störningar i trafiken samt information om övriga frågor som tillfälliga hållplatsbyten, vägarbeten etc.

Köp vitvaror hos Sveriges största vitvarukedja

Ta en titt på våra olika resenärstypsrabatter, uppfyller du krav på ålder eller grupptillhörighet betalar du mindre för din resa.

Allt inom Köp & sälj

Förra året sålde vi över 76 555 bilar. Genom att anlita oss får du ett stort team som tar hand om hela försäljningen. KVD tar hela risken när vi säljer din bil. Inga eventuella reklamationer eller klagomål når dig efter köpet. Det enda du får, är pengarna på kontot.

Våra grundstadgar, policyer, arbetsordning och avtal är ramarna för Svenska Brukshundklubbens verksamhet centralt, regionalt och lokalt.

Tycker ni om matsalsarbete och har känsla för service?  Vi letar efter en duktig person som vill ha ansvar, är flexibel i vardagen, ge personlig service och kunnig inom sitt område. Gillar du som oss att arbeta på en mindre restaurang med omtanke för mat och dryck? Skicka din ansökan via mail  och hör mer.

Just i år kan den speciella utmaningen vara flera nya regelverk för prov och tävlingar och Svenska Kennelklubbens organisationsutredning.

Vi tar endast emot våra egna presentkort, dvs dem som är sålda på Bistron i Strängnäs och de är giltiga i 6 månader från inköpsdatumet.

För Harrys är det en självklarhet att jobba med fairtrademärkta produkter för att säkerställa att odlare och anställda inom produktionen av exempelvis vin och kaffe har bra villkor.

När du köper bil genom KVD ingår en kostnadsfri 69-dagars försäkring, vilket innebär att du kan känna dig trygg redan från början.